Engagemang

Mat verkar vara ett ämne som intresserar. Fyra kommentarer på ett och samma inlägg måste vara någon form av rekord, åtminstone på senare tid. Får nog bli fler sådana inlägg, om inte här så i vår husblogg kanske.

Idag kommer Sofie hit för att kika lite på hur vårt hus har blivit och förhoppningsvis berätta lite roliga historier från äventyren på andra sidan Atlanten. Vi kan nu även visa upp ett ganska så städat gästrum, blev lite röjning där igår. Julgranspynt åkte också ner och idag ska granen få åka ut. Känns skönt att lämna julen bakom sig.

Annars kan jag inför kvällen rekommendera Thåström på Way out West kl 19.00 på SVT2. Hans enda spelningen under sommaren och kanske en bra uppladdning inför kommande skivsläpp i februari och på det följande turné. Nu besitter inte jag några biljetter till turnén, men ändå.

Hoppas annars ni får ett fortsatt fint trettonhelgsfirande. Och alla vi som inte sitter på ett flyg till Thailand får hjälpas åt att skapa sol och värme här hemma. Vänskap, närhet och omtanke. Det är vad som får värma oss här i Norden. Eventuellt en whiskey också för somliga kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0