14XII14

Huset tyst och stilla såhär tidig eftermiddag. Hur ofta händer det? Dotter sovandes i vagnen ute, frun vilandes i sängen. Och jag passar på att slå lite på tangernterna på datorn. Den börjar kännas lite seg nu, eller är det bara nätet som är slött? Borde kanske köra en koll på hastigheten.
 
Lucia igår. 13 December. Då passade vi på att ha julbord med jobbet. Konm till och med ett luciatåg gåendes under julbordet. Alltså inte gåendes under bordet, men ni förstår nog. Ett tämligen kort tåg, men dock ett tåg. Kvällen innan gjorde stormen Alexander ett snabbt besök. Blev inte så blåsigt som befarat. Som mest ven det runt knutarna vid 21-tiden. Ogillar närdet blåser från syd, grannen träd står lite nära. Kände mig trots allt ganska lugn denna kväll.
 
En vecka kvar på jobbet nu, sen pappaledigt. Väldigt dubbla känslor. Men främst glädje och förväntan. 
 
Politiken i sverige är bara en enda röra nu. Omval/Nyval i mars. Tveksam om något kommer bli bättre av det. Och då är frågan, vad händer om vi bara hamnar på ruta noll igen? Någon politiskt kunnig som vet? Till att börja med får vi väl stå ut med ytterliggare någon månads pajkastning i sandlådan och hoppas att det emellan kasten delas ut några vettiga budskap som faktiskt också infrias. Är det konstigt att många människor har svårt att förstå sig på politiken?
 
10 dagar till julafton. Ingen snö i sikte. Frost på taken imorse. 8 plusgrader utlovas i veckan. Jag klagar egentligen inte på avsaknaden av snö, men absolut hade det kunnat få komma lite under barnen jullov. Men just nu ser det mörkt ut. Får bli pulka på hjul.

RSS 2.0