Föda

Jag vet om att min blogg svälter. Så jag ger den lite snabbmat, dvs ett mycket enkelt inlägg.

Man kan säga att det är fullt upp varje dag, men nu har vi flyttat allt från lägenheten till huset och bor här nu. Toaletten är fortfarande bara satt provisoriskt och vi spolar med en hink, men vvs-aren ska komma i veckan. Annars börjar det faktiskt liknan något nu. Det är dock fortfarande lite rörigt här med flyttkartonger i en stor hörna i vardagsrummet. Köket behöver bli klart så vi får in mer plats för förvaring där, sen kommer nog allt det andra efterhand.

Annars är jag igång och jobbar igen, och har det varit det ett tag. Går på bygget som jag haft som sommarjobb i sommar och ska vara där några dagar till innan skolan i Malmö drar igång på torsdag.

Ska leta fram sladd till kameran snart så ni får se bilder, men just nu är söm högre prioriterat. För övrigt är det roligt att se att några tappra läsare hittar hit trots torkan. För er skull så lovar jag att jag ska bättra mig. Men nu säger jag God Natt!

Paus

Man skulle kunna tro att det är något allvarligt fel på mig, men igår kände jag på allvar en längtan efter hösten. Baby och jag satt igårkväll i vår halvt uppackade soffa i vårt nästan färdiga vardagsrum och utanför föll regnet och det var nästan så man kunde höra hur det knastrade från en tänd brasa i kaminen. Men det var inte tänd, men till hösten kommer den vara. Och jag kommer garanterat njuta av en bok framför den. Och jag är övertygad om att det kommer bli hur bra som helst, nu när man ser att saker börjar ta form och rummen börjar bli klara. Och jag vet att jag brukar beklaga mig inför baby när hon kommer med nya "onödiga" prylar, men jag vet också att det är allt hennes pyssel som skapar ett varmt och välkomnande hem. Ett varmt hem även när det är höst och regn. Men innan hösten kommer på riktigt kan vi gärna få en ordentlig period med sol och värme. Annars kommer det bli gnälligt framåt februari-mars när vi inte fått en ordentlig dos sol på länge.

Ikväll blir det ganska lugnt med lite packande och god middag. Så kör vi på igen för fullt imorgon. Snart kommer kakel upp i badrummet och köket ska det också ordnas lite med.

För övrigt så kommer nog den nya bloggen när allt lagt sig med renovering och sådant. Den är inte kastad i papperskorgen ännu.

 

åter på sommarjobbet

Idag var man så tillbaka på jobbet igen för en sista period (1½vecka) av arbete innan en sista period av ledighet (½vecka) innan en sista period i skolan (sista året). I och med detta så ligger husarbetet lite nere nu på dagarna och istället får det arbetas på under kvällar och helger. Men vi hoppas hinna med allt ändå.

Ikväll var jag för övrigt och spelade fotboll. Min andra match för säsongen och den andra vinsten. Vi var lite trögstartade idag och hamnade i underläge men till sist var det ingen fara på taket.

Ska försöka få lite mer tid att skriva här nu när vi inte kommer arbeta 10-12 timmars pass, och jag ska leta fram sladden till kameran så ni får se vad som händer. Men det blir väl till helgen skulle jag tro.

Tidigast

RSS 2.0