12XII31

Så var sista dagen för detta året kommet. 2012, ett händelserikt år på många sätt. Skulle man gå tillbaka i bloggen skulle man säkert hitta mycket av det stora, men också missa mycket av det lilla. Och ibland är det de små sakerna som är väl så viktiga. Den goda maten, de trevliga vännerna, de roliga sommarkvällarna. Hoppas på många sådana minnen även under 2013.
 
Jag har väl i princip aldrig avgett några nyårslöften, mer än en gång för många år sen då jag lovade att inte äta godis mer än på kalas (ja, så liten var jag). Inga löften i år heller men jag kommer sätta upp några mål. T.ex. 2 mil på under 1 timme och 45 minuter. Vi får väl se hur det går med den listan i slutet av 2013 när allt ska utvärderas.
 
Nu önskar jag alla mina läsare ett Gott Nytt år så laddar jag för en bättre blogg under 2013. Det är inget löfte, men ett mål :)
 

12XII18

Kylan försvann och snön har nästan gjort likadant. Nu lovas visserliggen kyla åter men väderomslaget som fått mycket av snön att försvinna gör det inte lättare att få julkänslan att infinna sig. Jag har varken haft lust till julpynt eller annat julstök eegentligen, men jag/vi har trots det lyckats få fram det "ordinarie" pyntet och pepparkakor har blivit bakade sen tidigare. Och julklappar känns nästan mer som ett tvång än nöje detta år. Har aldrig känt så tidigare, kan det vara för att sista helgen ligger så nära julafton? Oavsett kommer julen säkert bli lika mysig som vanligt ändå!
 
Skrivandet här har nästan redan tagit jullov. Vi får väl vänja oss vid att uppdateringar sker i denna takt. Kanske läge att prova annat forum. Twitter? Eller så ger jag som nyårslöfte att bli flitigare på att använda kameran. Tror det skulle kunna underlätta och inspirera skrivandet. Hade varit roligare att skriva med fler läsare, men fler läsare känns svårt att få med detta skrivandet, som en liten "ond" spiral. Vi grunnar vidare på det hela helt enkelt.
 
Nä, bättre än såhär blir det inte. Förstår ni vilken torka som råder i min hjärna då? Eller är det extrem skrivkramp? Min svensklärare på högstadiet sa alltid att man skulle skriva på papper för att en dator hämmade tänkande/kreativtet/skapande. Han menade typ att datorn blockerade skrivandet. Så är det kanske...
 
Jag som annars brukar ha ganska bra koll på nyhetflödet har helt missat "upploppen" i Göteborg. Tänk vad lite "skvaller" (förtal) kan ställa till med när det når det stora visa internet. Ett problem och en fråga som säkert inte kommer bli mindre aktuell i framtiden...

Titanium

Det råder lite bloggtorka i mitt huvuvud. Vet inte om det är kylan som får alla tankar och uppslag att frysa fast. Hur som helst, i ett försök att tina upp denna frusna värld så delar jag ett toutube klipp med Jakob som sjöng på vårt bröllop. Denna låt är visserligen väldigt annorlunda från vad han sjöng i kyrkan men den visar definitivt hur grym han är!
 
 

Vinterlandskap

Det blev några svordomar igår morse när termometern visade på tok för många minus och bilen var mer en snöig isbit än något annat. Då var vintern det sista jag ville ha här. Men idag när man kommer hem från jobbet. Så gudomligt vackert det är här ute i skogen med snötunga grenar och ett  orört tjockt snötäcke på marken. Så lite som gör så mycket, och jag tycker nästan lite synd om dem som inte kan njuta och ta till vara på detta vackra. Eller så känner jag mig priviligerad som kan göra det. Får fundera över vilket. Tyvärr har mörket gjort det svårt att ta bilder men med en väldig massa tur så är landskapet detsamma till helgen och då lovar jag bilder.

RSS 2.0