Ännu en fredagkväll

Fredagen är kommen och helgen är här, middagen är både lagad och avnjuten och fel vore det väl annars vid detta klockslaget. Brasan brinner fint och Eldkvarn spelas ur högtalarna och det är helt enkelt en bra fredgakväll. Lugn och kraftsamlande efter en vecka som någonstans kan klassas som normal. Fullt upp utan att vara överbelastad, som det ska vara.
 
Helgen kommer nog annars ägnas åt just kraftsamling då nästa vecka blir desto mer intensiv. Ett kalas ska även hinnas med denna helgen då min systerson ska firas. Förra helgen firade vi ju A´s kusin som fick biljetter till HIF:s hemmamatcher i Europa League tillsammans med mig. Ett HIF som för övrigt spelade premiärmatchen i går i nämnda turnering, och tyvärr förlorade. Tänk vad åtminstone en pinne kunde inneburit. Men tyckte trots allt att spelet var lovande.
 
För övrigt så är vår husblogg nerlagd. Vi loggade helt enkelt inte in så ofta så den togs bort. Får väl se om vi kan fylla det tomrummet i denna blogg istället. Fast det känns som det är tiden som inte räcker till, eller så får jag lägga bloggen högre upp på prioriteringslistan. Eller försöka bli av med min morgontrötthet. Tips?
 
Tror inte de bekymmerna löses ikväll utan istället ska jag njuta av ett glas rött till framför brasan och lyssna klart på Eldkvarns spelning från Södra Teatern den 18/12-2010. Tycker att mer livemusik borde kunna avnjutas hemifrån. Det blir visserligen aldrig som live, men ändå en annan sak än ett album producerat i studion. Kom för övrigt att tänka på det innan idag, att jag detta år nästan hunnit se alla de stora svenska (manliga) artisterna (enligt mig). Eldkvarn, Winnerbäck och Thåström har jag alla hunnit med att se och Lundells turné ska även besökas senare under året.
 
          
        

 
 
 
 

Onsdag 5/9

Min inspiration för skrivandet i bloggen är ganska lågt just nu. Energi och tid går till mycket annat. Och just kombinationen att det händer mycket annat och att energin inte riktigt ställt om dig från skola till jobb gör att bloggen knappt en finns i mina tankar. Men så kom jag hem idag, ganska pigg, till ett tomt hus och lite tid över.

Igår tog vår garageuppfart ett stort steg mot att bli färdig. Nu är väl sådär 90% av den parkeringsbar åtminstone. Känns ganska skönt att slippa "låna" lite av grannens tomt när man ska backa ut på morgonen. Vad har mer hänt? jag fångade en mullvad i förrgår. Trodde knappt att mina fällor som lämnade garanti fungerade, men det gjorde de visst. 
 
Under helgen som passerade gjorde A och jag ett besök i den småländska skogen hos svärföräldrarna. Det blev  lite god mat och gott att dricka, en shoppingtur på byn, fototittande från bröllopet hos A´s kusin Andreas och lite ved-flyttande. En ganska lugn helg trots allt, men det var nog vad jag behövde.
 
Två arbetsdagar kvar av denna vecka och jag lovar att fredagkvällen kommer snabbare än ni tror. Tänk att jag snart jobbat en månad. Helgens planer kanske jag delar med mig av senare. Vi får väl se helt enkelt när lusten att skriva faller på nästa gång.
 
Njut av de sista sommardagarna och den begynnande hösten så länge. Det gör jag.

RSS 2.0