14I12

Jag påbörjade ett inlägg via mobilen tidigare, men omständigheter gjorde att jag fick lägga mobilen åt sidan och sen var inlägget borta. Kan inte ens hitta det som utkast. Och nu har jag glömt vad det var om. 

Hur som helst. Har nu tagit mig igenom tre fjärdedelar i rörgast. Längtar efter sommar, nu när vintern på allvar ser ut att anlända. Städade iaf ut julen i helgen. Granen försvann förra helgen och stakar och pynt denna. Lika mysigt som det är att pynta inför julen, lika skönt är det att sätta upp de "riktiga" lamporna igen. Vårens första tecken.

Läste för ett tag sedan om hur vissa livsmedel ( typ läsk och vitt bröd) ökade sannolikheten/risken för depression. Jag förstod det som att man följt ett antal personer (i USA?) under flera års tid och stämt av deras hälsotillstånd samt deras matvanor. Det jag undrar är bara hur man kunnat utesluta att det inte är depression som leder till ökad konsumering av dessa livsmedel? Dvs att man använder denna typ av mat som "tröst", och att depressionen orsakas av andra saker. Men jag fördjupade mig som sagt inte i forskningen, jag äter det jag vill ändå!

14I05

2013 blev väl inget vidare blogg-år. Nog för att det hände många stora saker, men prioriteringen var inte så hög. För 2014 har jar ännu inte bestämt hur det ska bli med bloggen. Får nog bli antingen eller. Antingen mer flitigt eller så lägger jag ner. Får fundera på det lite till helt enkelt när vardagen kommer igång. För nu har det varit en lång och skön ledighet.
 
Igår tittade vi på Mauro och Pluras tågluff. Kan säkert vara en mycket intressant program. Framförallt roligt att få se Mauro i rutan igen, Plura kan man ju se med jämna mellanrum känns det som. I bokvärlden håller jag just nu på att ta mig igenom Johan Theorins Rörgast. En bok som jag fick i julklapp.Under 2013 blev det bara fyra böcker lästa, har nog aldrig hänt innan. Jag var väl för trött på kvällarna helt enkelt :)
 
I övrigt tror jag att jag hade varit väldigt avundsjuk på Jessica Almenäs om jag varit tjej. Idag leder hon nyhetsmorgon i tv4 iförd någon t-shirt och "mjukisbyxor" och ser hur bra ut som helst. 

RSS 2.0