14VI07

Längesen sist. Det fina vädret lockar varken till att sitta framför datorn eller tv:n. Ibland på kvällarna när sömnen dröjer så läser jag igenom några olika bloggar på mobilen. Beundrar hur flitigt vissa blogagr uppdateras och vilken tid det måste ta. Eller så bara kommer inläggen mycket lättare för andra än för mig. 
 
var i vilket fall ute och gick med barnvagnen idag i värmen. Kom ut på ett område i närheten där det tidigare stått granar som nu är fällda och bortforslade. I vilket fall, när jag komemr dit så luktar det bara hav. För hav för mig luktar som torrt, torrt barr. Som liten hoppade man i bilen hemma på garageuppfarten, i skuggan var det ibland fortfarande lite kallt, men vädeleksrapoorten hade lovat fint. Körde knappa timmen ut till kusten, nu lite varmare. Öppnar bildörren, hör vågornas svall, drar ett djupt andetag och känner doften av just torr barr från tallarna intill. Goda ljusa sommarminnen.
 
Här hemma håller vi på och sår gräsmatta runt större delen av tomten. Främst kring tillbygget men även övriga tomten har fått sig en finjsutering. Sådde förra helgen och redan nu börjar de första stråna skymtas. Alltså en vecka efter. Det är långt ifrån en gräsmatta men tycker ändå det gått förvånansvärt fort.
 
Två veckor kvar av jobbet innan det blir förlängd semester med 4 veckors föräldraledighet. Känns väligt bra men också konstigt. Detta kanske får bli en proviskorisk pappablogg under den tiden? Mamma-bloggar finns det ju gott om men inte lika många pappa-bloggar. Man vet ju aldrig...

RSS 2.0