Ännu en blogg

Jag önskar verkligen att jag hade tid att delge er mer av min vardag, men stunder som denna när jag sitter framför datorn är sällsynta nuförtiden. Istället är det skola eller husfix som upptar stora delar av av tiden. Men det kliar iaf i fingrarna, och det är alltid ett bra tecken.

På tal om husfix så har nu jag och baby öppnat en blogg om vårt fixande i huset som bland annat är tänkt som lite inspiration. Har inte blivit så många inlägg ännu men ni hittar den här.

Annars har jag börjat komma in i rutinerna igen vad gäller skolan. Jag önskar bara att jag inte vore så förfärligt morgontrött utan kunde utnyttja även tidiga morgontimmar för hemmastudier. Någon som har tips?

För övrigt så såg jag på SVT:s tack för musiken i lördags med N. Strömstedt som programledare och herr Winnerbäck som gäst. Ett trevligt program där jag undrar vad jag missat tidigare. Får nog gå in och kolla på nätet. Ikväll blir det Idol eller en bok. Och så blir det tidig sänggång och tidig uppgång imorgon. Hoppas jag...

fredag igen

Är ganska nyss hemkommen från skolan och för en gångs skull så har de lyckats trycka in samtliga föreläsningar under en förmiddag istället för att dela på det så man ska ha lektion både förmiddag och eftermiddag. Det gillar vi, däremot gillar vi inte att tågen redan är sena. Man undrar vad problemet är.

Som ni har märkt har jag ännu inte blivit färdig att lägga upp bilder på huset och renoveringen. Jag är väl inne på att starta en annan blogg för lite sånt, men för er som vill veta hur det går så står dörren öppen. Och för er som inte vill/hinner/kan komma men ändå intresserar er så är läget följande:
• Sovrum: Så gott som klart. Lite stökigt med grejor som står på fel plats och sådant. Sen ska det komma en specialare, men det vet jag inte när det blir.
• Vardagsrum: Här magasineras fortfarande ganska mycket men annars är alla ytor klara. Igår testade vi dessutom kaminen och den ska nog kunna värma oss lite längre fram.
• Badrum: Igår satte vi de sista glasblocken. Fortfarande återstår knappt halva vår trävägg. Annars fungerar allt där inne.
• Kök: Kaklet är färdigt, tapeten är på plats. Golvet ska vi börja lägga under helgen och sen blir det till att packa upp och in i köket.
• Hall: Här väntar vi också på att lägga golv men det blir det vi gör sist av allt.

Som ni märker börjar det närma sig "färdigt" men det är fortfarande en bit kvar. Men snart...


RSS 2.0