fredag igen

Är ganska nyss hemkommen från skolan och för en gångs skull så har de lyckats trycka in samtliga föreläsningar under en förmiddag istället för att dela på det så man ska ha lektion både förmiddag och eftermiddag. Det gillar vi, däremot gillar vi inte att tågen redan är sena. Man undrar vad problemet är.

Som ni har märkt har jag ännu inte blivit färdig att lägga upp bilder på huset och renoveringen. Jag är väl inne på att starta en annan blogg för lite sånt, men för er som vill veta hur det går så står dörren öppen. Och för er som inte vill/hinner/kan komma men ändå intresserar er så är läget följande:
• Sovrum: Så gott som klart. Lite stökigt med grejor som står på fel plats och sådant. Sen ska det komma en specialare, men det vet jag inte när det blir.
• Vardagsrum: Här magasineras fortfarande ganska mycket men annars är alla ytor klara. Igår testade vi dessutom kaminen och den ska nog kunna värma oss lite längre fram.
• Badrum: Igår satte vi de sista glasblocken. Fortfarande återstår knappt halva vår trävägg. Annars fungerar allt där inne.
• Kök: Kaklet är färdigt, tapeten är på plats. Golvet ska vi börja lägga under helgen och sen blir det till att packa upp och in i köket.
• Hall: Här väntar vi också på att lägga golv men det blir det vi gör sist av allt.

Som ni märker börjar det närma sig "färdigt" men det är fortfarande en bit kvar. Men snart...


Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej vänner, ni är så duktiga, ta det lugnt och njut lite mellen varven, det blir säkert klart nångång.

Vi kommer kanske cyklande igen, då tar vi vinet med oss.

KRAM

Annelie & Thomas

2011-09-09 @ 20:20:02
Postat av: Jan Far

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=161540082

2011-09-13 @ 21:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0