11XII10

Jag ber om ursäkt, hade fullt upp igår så hann aldrig öppna lucka nummer elva, så det får helt enkelt bli två lucköppningar idag istället. Men vi tar de i tur och ordning, först lucka elva.

Anledningen till att jag aldrig hann skriva igår var att större delen av tiden gick åt till att ordna med de sista julklapparna. Eller mest en egentligen. Hur som helst, kanske är det kanske några stycken som sitter där ute och börjar känna stressen och svetten i pannan. Julafton snart, och kanske inte alla paketen i hamn? Här kommer lite tips:

Bok - Detta fungerar nästan till vem som. Om det är någon som du vet läser mycket så kolla in bokhyllan, kanske hittar du något mönster om det är biografier, deckare, romaner som gäller. Kanske finns det någon författare som det finns extra många böcker av? Personligen kan jag rekommendera Conn Igguldens triologi Kejsaren om Julius Caesars liv. Han håller även på med en serie om Djingis khan och Kublai i fem delar där tre böcker kommit ut än så länge och den fjärde ska komma i Mars. Till de minsta kan man ge en pekbok. Om personen som ska få presenten inte är någon bokmal så finns det alltid kokböcker, skämtböcker m.m.  En bokhandel är som gjord för att hitta julklappar!
CD-skiva - Har favoritartisten släppt någon ny platta? Eller kanske var tv-programet Så mycket bättre en succe, då finns skivan att köpa nu. Eller kanske Idolvinnaren Jays skiva?
Kläder - Detta är inte alltid helt lätt men om du lyckas är det ofta uppskattat. Underkläder och strumpor är jag själv nästan alltid i behov av, det måste fler också vara.
Något personligt - Kanske den roligaste paketen man kan ge. Här sätter bara fantasin gränser. Exempel kan vara fotoalmenackor, fotoböcker, eget knep och knåp som stickade vantar?
Sällskapsspel - Något som är en tradion inom vissa familjer. Exempel kan vara TP, Monopol, Alfapet m.m.

Kanske har det inspirerat någon. Tänk efter lite så löser ni det nog.
Lucka 12 öppnar vi ikväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0