Sommarsegling?

Det råder lite stiltje i denna blogg just nu. Har haft fullt upp med att kakla köket fram till igår (Ni ska få se bilder imorgon) och idag har jag suttit större delen av dagen med vårt skolarbete som ska lämnas in på måndag. Trots att man haft ett lov som varat i nästa en evighet så blir det först mot slutet som man tar tag i saker och ting. Varför lär man sig aldrig?

Ikväll avnjöt jag och baby de godaste, hemmagjorda, hamburgarna på mycket länge. Så nu ligger man i soffan och är sådär jättemätt. Och ändå ska vi sätta in muffins i ugnen snart. Tur att fotbollsträningen drar igång inom en snar framtid.

Har hittat en kurs här i Hässleholm som ger en det första steget i det man behöver känna till för "en säker och trivsam båtfärd kustnära". Dvs ett förarintyg. Funderar på att kanske gå denna kurs, om det går ihop med mitt skolschema och träning. Så om svärfar vill segla till Gotland så hänger vi på, baby lät ganska enusiastisk hon också. Men det är såklart en del som ska gå i lås i så fall. Men tanken är lite spännande...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0