Högtryck

Det är högtryck här. Solen som strålar ner på oss från en klarblå himmel och har så gjort under hela dagen. Suger åt mig energi och bara njuter.

Kanske ska berätta lite om midsommaraftonen. Det var en trevlig kväll med trevliga vänner, god mat och roliga lekar. Jag är väl ingen lek-människa egentligen men Sofie hade lyckats med sin uppgift. Vädret hade vi med oss och hade det inte varit för att jag fick i mig någon centiliter för mycket av alkoholen så hade allt varit toppen. Men nu gick det som det gick och som vanligt så lär jag väl ha glömt alkoholens bieffekter till nästa gång det är dags. Eller kanske inte, vi får se.

Igår tog vi oss så småningom till båten för att bara få lite egen tid tillsammans och ta det lugnt. Åt en alldeles utsökt räkmacka innan vi tog oss en promenad på Boön. Det är ett fantastiskt landskap som visar sig där när det visar sig från sin bästa sida, och det gjorde det igår. Fick dessutom se en magisk fullmåne som speglade sig i Hanöbukten mörka vatten, och kanske var det inbillning men redan då kunde man nästan känna att det skulle bli bra väder idag. Så blev det också och efter lite sovmorgon så gick vi och la oss på klipporna. Egentligen gillar jag inte att sola från klippor men idag så gick det bra, var bara någon timme.

Lagom till matchen mellan Tyskland-England var vi hemma och tyvärr vann tyskarna. Detta lag som jag verkligen inte kan med gjorde det faktiskt riktigt bra idag. I och för sig så visade domaren att han inte ville döma finalen genom att inte döma mål till England på ett solklart mål, men jag tror ändå att Tyskland hade klarat av denna matchen. Måtte de lämna VM i nästa match!

Har inte hunnit lägga in bilder på datorn från helgen aktiviteter, men om ni har tur så kommer de kanske. Annars ska jag nu förberede mig för en ny arbetsvecka. Bara tre kvar innan semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0