Bröllopsbestyr

Riktigt härligt väder idag, till skillnad från gårdagskvällen då det mest regnade. Och matchen igår gick inget vidare den heller. Riktigt surt om man får säga det själv.

Det är mycket snack om att Victoria vill att kungen ska följa henne fram när hon ska gifta sig. Snack om att kvinnan är självständig och inte ska överlämnas från en man till en annan. Varför skulle hon inte få kunna bestämma detta själv, om hon nu är så självständig. Jag har varit på bröllop där det gick till på detta vis och hört om ännu fler där pappan lämnat över dottern till blivande maken, så visst förekommer det. Själv skulle jag nog inte vilja ha det så, men för de som vill det borde det väl vara helt okej. Och i detta fallet, skulle man inte kunna se det som att kungen lämnar över något annat än bara en kvinna till Daniel? Här har vi trots allt en "helt vanlig" person som nu ska gifta sig med Sveriges blivande regent och bidra till nya barn som kan ta över efter Victoria någon gång i framtiden. Om nu monarkin finns kvar i Sverige då.

Ikväll är det Champions League final och vi är bortbjudna. Sannerligen små bekymmer, men har man inget annat "klaga" över så...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0