Fars dag

Idag har det firats fars dag i Hörby med god mat och trevligt sällskap. Normalt sätt brukar det inte bli så mycket fars dag - firande i denna familjen så trevligt att få unna sin pappa detta lilla enkla. Man kan se det som en anledning att samla familjen istället för att en anledning att köpa massa paket. Affärerna övelever säkert ändå när det är såhär nära jul.

Stannade till en stund hos föräldrarna i Höör och kollade på den rafflande upplösningen av årets formel 1. Inte på hela säsongen har Vettel varit etta i den totala poängstatistiken men när sista loppet är avslutat är det han som är just etta och världsmästare 2010. Bara att gratulera!

Sahlin avgick idag. Måste varit ett ganska lågt odds på det skulle jag tro. Nu kan det väl bara bli bättre? eller?

Kollade på Så mycket bättre igår och som vanligt var Petter riktigt vass. Annars gick Plura hem hos mig under gårdagens program.

Kommande vecka är en hyfsat lugn sådan på schemat. Som brukligt har de lyckats trycka in en ynka föreläsning såväl Måndag, Tisdag som Onsdag. Lite tråkigt för en pendlare som mig då det i princip tar lika lång tid att ta sig till och från föreläsningen som föreläsningen varar. Men Citytunneln invigs snart och om exakt en månad börjar den nya tågtidtabellen gälla så då går det lite snabbare att passera genom detta vackra Skåne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0