Det är nära nu...

Söndag igen och ännu en vecka går mot sitt slut. Saker och ting börjar hända på allvar här och i fredags trillade de första buden på lägenheten in, så vi förväntar oss väl att det hela ska vara klappat och klart i veckan. Och går sen allt som det ska så får vi förhoppningsvis tillgång till huset i början av augusti.

Veckan har annars bestått av mycket jobbande och imorgon så ska vi få gå med på besiktningen av det hela. Förhoppningsvis så kommer vi även in på kontoret efter midsommar och får vara med och arbeta lite där och se hur de har det.

Gårdagen spenderades annars i Malmö och olika affärer som vi säkert kommer besöka ännu oftare när vi väl får huset. Blir nog inga problem att göra önskelista på julklappar när vi väl kommer så lång. Kvällen spenderade vi annars med Maria och Dennis i Lund och gick ut och tog någon öl på Grand. Enkelt och spontant men inte desto mindre trevligt.

Blev för övrigt ingen fotbollsträning i onsdags så återstår att de som det blir något i denna veckan eller om man håller till efter sommaren. Kanske behövs lite tillskott då om det blir som det brukar.  

Kommentarer
Postat av: Annelie

Vad kul att det börjar röra på sig, nu har ni mycket roligt och jobbig tid framför er.

Men ni är ju unga, tänk på oss gamla stackare.

Ett gott råd flytta aldrig efter ni fyllt 50.

2011-06-20 @ 20:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0