14 oktober 2011

Ännu en ny dag och här utanför ligger gräset vitt av frost och taken likaså. Känns skönt att kunna sitta inne i värmen och äta frukost och dessutom värma sig med en kopp te innan man drar igång dagens bestyr.

Fredag den 14:e oktober 2011, vad kan den tänkas ha att bjuda på? Förmodligen går karusellen kring Mr Juholt vidare och hans avgång lär fortsätta diskuteras. Huruvida han verkligen gjort fel går uppgifterna isär, men man kan ju tycka att människor med den lönen borde ha råd att betala sin egen hyra. Om man så sitter på två bostäder. Det var inte så många år sedan som det skrev i media om "vanliga" arbetssökande människor som tvingades söka jobb långt från sen egen hemstad. Hade dessa också rätt till ersättning för dubbelt boende? Moraliskt kan vi väl konstatera att han, med flera, gjort fel. Men det är väl den gamla klyschan som gäller, mycket vill ha mer.

Börsen då? upp eller ner? Inte en aning. Lite har den väl repat sig på sista tiden?

Idol ikväll, vem får lämna? Det finns bara ett alternativ, ut med Emil. Finns ett litet toppskikt av väldigt duktiga sångare (främst tjejer). Däremot utgör Emil ett eget bottenskikt.

Nu ska jag försöka ge mig på att skriva ihop några rader till ett av mina skolarbeten. Ingen mastodontuppgift men likväl lite segt. Men det måste ju göras så nu kör vi!


Kommentarer
Postat av: annelie

kul att se dig här igen, trodde du hade rymt.

2011-10-16 @ 10:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0