20 april året 2012

Ursäkta min bloggtorka. Jag lider av lite brist på idéer. Skolan går mot slutet och mycket av energin går åt till att få ihop examensarbetet och projektarbetet. Tycker det går bra med dessa två arbeten men allt annat är i princip ekande tomt. Alla ord hamnar i dessa dokument och sen är det tomt, inget över för bloggen.

Jag följde lite av Breivik-rättegången på tv i måndags och resten har följts via olika media. Vad ska man tro om denne man? Tycker väl egentligen att det är bra om han blir klassad som frisk, även om han inte kan vara som de flesta av oss andra. Men skulle han räknats som psykiskt störd så hade säkert många fått ännu mer skev bil av vad det egentligen innebär att vara psykiskt störd. Här i Sverige har ett antal mord de senaste åren begåtts av personer som bedömts vara psykiskt, men detta kan knappast sägas vara ett särskilt drag för psyisk störning. Enligt SCB upplever 5% av männen respektive 3% av kvinnorna i åldern 16-44 år att de lider av psykisk störning. Det blir en hel del. I åldern 45-64 år är siffrorna 6% respektive 4%.

Dagarna blir annars bara längre och längre och det känns otroligt positivt. När det väl kommer lite ordentlig värme också så tror jag det mesta här omkring kommer slå ut i grönt. Som man har längtat efter det. Blir t.o.m. ett litet ryck i tädgården nu under förmiddagen. Där är lite att hitta på.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Kul att se att du hittat fram till datan igen, Ryck i trädgården, vad gör man då ??

Längtar också efter värme.

KRAM

2012-04-25 @ 20:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0