Löning

Förra veckan avslutades med värme som gjorde att man mest ville ligga i skuggan och ta det lugnt. Ni var kanske några som passade på att njuta (en sista gång) på stranden. Själv plockade jag fram färg och pensel och målade vårt lilla vita plank på framsidan. Passade också på att se Pluras kök i efterhand på Tv3 play, spenderade nämligen lördagskvällen på en trevlig kräftskiva hos Maria och Dennis.
 
Idag är det däremot lite svalare och de senaste dagarnas blåsiga väder har gjort att det redan fallit en del gula löv här utanför fönstret. Passade dock på att hoppa i joggingskorna direkt efter jobbet idag och tog en nätt runda på ca 3 km. Betydligt skönare att det göra det i detta vädret än när det är 29 grader i skuggan. Skönt också att ha löprundan gjord nu, senast var väl i mars/april någon gång. Med lite god vilja blir det en liten vana nu också.
 
Läste igår om anställningsstoppet på skånes universitetssjukhus. 245 miljoner under budget eller något liknande. Och då är inte året slut. Undrar hur den budgeten ser ut egentligen?
 
Imorgon är det tre veckor sen böllopet. Även om minnena fortfarande lever kvar lika starkt och jag tänker på händelser från dagen nästan varje dag fortfarande så känns det mer avlägset än tre veckor. Det där med tidsperspektiv är konstigt ibland.
 
Den stundande helgen blir annars ganska lugn även om det nog ska fixas en del både inne och ute. Men det tar vi i ett senare inlägg. Nu håller vi lönefredag! 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, det är mrkligt det där med tid...!! Känns både som att det var längresen och som om det var igår vi var på ert underbara bröllop... Eddie pratar fortfarande om att vi ska åka till Johan o Anna i kyrkan ;)

2012-08-24 @ 20:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0