Höstkänslor

De första jobbedagarna har bara sprungit iväg. Det är mycket nytt att trycka in i huvudet samtidigt som man ska anpassa sig från att inte ha semester. Tycker det känns bra även om jag önskar att man redan nu var snabbare. Men jag satt helt ensam på kontoret under eftermiddagen och hade fullt upp så det flyter väl på ganska bra iaf.

Tycker annars att denna tiden är helt underbar. Fina varma dagar och svala morgnar och kvällar. Visst känns det att hösten närmar sig? Märks att mörkret faller tidigare nu också. Inte utan att man blir lite sugen på att tända upp i kaminen, men det får vänta lite till.

Annars är det väl lite andra projekt här hemma som också ska fixas till hösten, eller innan hösten. Tvättstugan är nästan färdigmålad men det återstår lite. Jag ska fortsätta kapa lite träd då allt inte hanns med i höstas/våras. Det ska skrapas lite mossa från taket, målas staket på framsidan. Och parkeringen ska göras körbar. Ja det finns att göra helt klart. Kanske skulle försöka ta tag i husbloggen igen också. 

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt att höra att di trivs på nya jobbet!!! Väntar med spänning på husbloggen! ;)

2012-08-17 @ 18:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0