Med en fot i paradiset

Ännu en fredag och ännu en helg väntar runt hörnet. Typsikt att det just därför är betyligt molnigare och kyligare än vad det varit tidigare i veckan, som om någon sitter och skrattar åt alla helg-firare.

Det har på allvar börjat hända saker med vårt examensarbete vilket känns befriande. Projektuppgiften ligger vår grupp också bra till i där känner sig nog ingen av oss särskilt orolig. Ska låta båda dessa projekt få vila i helgen och samla nya krafter för nästa vecka.

Vi köpte ny dator i lördags så tänkte att den skulle inspirera mig till att skriva mer i bloggen men så blev det inte denna vecka i alla fall. Det finns en tendens att ju mer tankeverksamhet som läggs på skolan ju mindre tid läggs här. Och så är det det där med att sommaren närmar sig, då finns det så mycket roligare saker att göra än att sitta framför en dator. Jag är på riktigt imponerad över alla de storbloggare som lyckas skriva flertalet inlägg på en dag och där de dessutom håller hög klass. Men så försörjer de sig på det också. Kanske skulle bli en nödlösning om inget annat dyker upp efter min examen? Nej, tror inte det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0