13II03

En helg går så fort. Hela förra helgen spenderades hemma hos svärföräldrarna med lite assistans i snickeriarbete då de gör om sin hall. Denna helgen är inte slut ännnu och tur är väl det, ännu återstår några måsten som dammsuga golv och stryka kläder. Det där roliga ni vet...
 
Gårdagen var mycket bra, tänker då främst på kvällen. God mat med god dricka till, trevligt sällskap och framförallt pulkarace blev det i Hässleholm. Årets första "bröllopsaktivtet är nu avklarad. Det är märkligt hur fort tiden går ibland. En stunden är hon halv nio. nästa gång du kollar på klockan är den halv två och du inser att det kanske är dags att leta sig hemåt. Samtidigt är det ett väldigt gott betyg.
 
En gång var det någon som sa något om att bloggen som forum, det offentliga i den, hämmade mitt skrivande. Jag tror det kan vara ganska rätt. Har annars mest fastnat i läsande den sista perioden, först Zlatans biografi och nu den senaste Kepler-boken. 
 
Annars finns det lite andra planer också som vi håller på och arbetar på men det berättar jag mer om sen om det verkligen blir något av det. Nu tar vi tag i söndagsfrukosten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0