Byggstarten

Ibland drar saker och ting ut på tiden, framförallt när det finns mycket annat att göra, men nu äntligen lite uppdatering om husbygget. Vi tar det från början. 
 
 
 
En bild på hur det hela är tänkt. Vet inte varför vissa linjer blev lite konstiga, men det det får ni stå ut med. Så det som händer är att Det byggs en ny tvättstuga bredvis köket, i det som tidigare varit vårt gästrum. Huset byggs till med 44 kvadratmeter och ett gammalt sovrum görs om. Istället får vi nu ett master-bedroom samt två mindre sovrum, ett allrum och en gästtoalett med ducsch och wc.
 
I mitten på maj drog bygget igång med grävning/schakting, sätta grunden och gjuta igen denna. Hade hjälp av snickare för att göra grunden och resa stommen. Måste säga att det var en väl värd investering. Soliga dagar hade de dessutom när detta arbete utfördes.
 
 
 
Detta är bara upptakten av bygget och det har hänt betydligt mer, bla. är de första fönsterna på plats. Lovar att försöka skriva ikapp och ta oss dit. Ni ska även få mer detaljer och tankar längs vägen, men nu laddar jag för fotboll. Skrivandet är iaf igång, nu ska jag bara hålla pennan glödande samtidigt som hammaren slår, undrar om ens en kvinna hade klarat det fullt ut....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0