15IV07

Påskfriden är över. Jag höll mig ifrån bloggande och njöt av solen istället. Den kalla vinden förstörde dock lite av det härliga. Men det blev rensat i pallkragarna åtminstone, välbehövligt efter att ogräs fått härja fritt där nu minst en säsong. Får se vad vi ska plantera där i år, tips på något som mördarsniglar inte gillar? Eller hur man får stopp på mördarsniglarna? Kopparplåt har jag läst ska fungera.
 
Idag omsläg i vädret. Solen gömd bakom molnen och betydligt kallare. Som om våren ville säga: "ta det lugnt, jag är på väg. Men inte ännu". Och vitsipporna har därför inte velat öppna upp sig idag. Även de de väntar. Men får man tro väderlerksrapporterna så kommer graderna stiga senare i veckan. Vi hoppas.
 
Har sorterat kort på datorn idag. Lagt in på extern hårddisk. Sådant man borde göra direkt istället för att samla på sig en hög på skrivbordet, eller var ni lägger dem. Det finns så mycket man borde göra direkt, för att underlätta för sig själv. Ändå är jag så dålig på det. Så det får hamna på min blibättrepå-lista. Har också bytt dammsugarpåse idag. Det inser man att man också borde göra oftare när man väll bytt. Vilket swoosh det blev efter byte.
 
Beställde spegel till gästbadrummet idag hos den lokala glasmästaren. Klev väl ut genom deras dörr strax efter tio. Strax efter halv tolv blir jag uppringd att spegeln är klar. Det kallar jag snabb service, och inte dyrt heller.
 
Påsken annars for förbi. Såg Malmö Redhawks ta sig upp i SHL igen, grattis till dem, firade min systerdotter, firade min svärfar, loppis-fyndade, satte foder i hall/badrum. Och däremellan litte ägg, lite sill, lite vila, lite lek. Tiden går fort när man har roligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0