15IV16

I morse lämnade jag med varm hand över  en sovandes dotter till hennes mormor för att  styra bilen mot Lund och en läkarundersökning ordnad av mitt jobb. Det kollades längd, vikt, blodtryck m.m och det mesta gick igenom besiktningen. Dock anmärkning på ena örat, men det var inte oväntat.

Passade på att äta frukost på kontoret och byta några ord med kollegerna innan jag körde hemåt igen. E22:an ganska lugn vid den tiden och då blir man återigen extra tydligt påmind om det vackra skånska landskapet med åkrar och öppna fält. Och på en av de bästa åkermarkerna har man snällt upp Max IV och ESS är på gång. Vilka byggen det är!

Fåglarna sjunger om morgnarna som aldrig förr, och om kvällarna med för den delen. Kan inte överdrivet många fågelarter, men kan absolut ännu färre fågelläten. Men koltrasten är väl en av de som sjunger så tidigt?

Idag kom äntligen silikonfogen på plats i nya badrummet, imorgon kommer fläkten. Med den på plats så är rummet klart. Och jag kommer va hur nöjd som helst.

Här hemma i skogen står vitsipporna i full blom, i Lund var det främst scilla som lös upp tillvaron. Och i sirishamn, och Lund för den delen, är magnoliorna på god väg att slå ut. Och imorgon hoppas vi på sol och mer värme. 

Ta hand om er till nästa gång!

Kommentarer
Postat av: Diane

Tack för den varma handen käre Johan. Det var så underbart mysigt.

2015-04-19 @ 16:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0