15 IIX 01

Redan augusti. Natt ute nu. Becksvart.
 
Idag har det snickrats gungställning till dottern. Svärfar hjälpte till att snickra och svärmor roade dotter så länge. Glädjen när hon insåg att det var dags att hänga upp gungan gjorde det väl värt besväret, som i övrigt inte var så besvärligt. Missade att ta bild i dagsljus på hur den blev, så ska försöka få upp det.
 
Annars är det ett stilla sommarlunk i stort, små dagar av större aktivitet. Hemmafix, städ och röj, och annat praktiskt som en skullat fixa alldeles för länge. Dock så blir det alldeles för sena kvällar och för sen uppstigning på morgonen.
 
Intresset för bloggen, besökmässigt, måste vara på rekordlåg nivå. Kanske har ni också somester, lagt internet åt sidan och bara hänger i hängmattan. Eller hänger på landet utan tillgång till internet. Eller på sjön, eller så bara har ni inte hittat hit ändå.
 
Läste ut Nesbös Sonen, det tog mig ungefär en vecka. Gillar hans stil att skirva på, inspireras. Blir ibland sugen på att skriva annat själv, men på något vis så sätter datorskärmen någon form av blockering för idéerna, bokstäverna, orden. De finns där sena kvällar, eller på en promenad. Men framför datorn tar det stopp. Prestationsångest? För övrigt borde en ibland ha en diktafon när man är ute och går så man kan prata in allt lustigt man kommer på, och ett anteckningsblock vid sängen. Fast det har en egentligen i telefonen, båda delarna. Borde kanske börja använda det?
 
Annars har släkten utökats. Igår fick M o D en liten pojke, hoppas de njuter fullt upp av denna underbara händelse.
 
Imorgon ska jag se om jag kanske kan få till en början till räcke vid bilarna. Det har behövts fixas länge så hoppas hinna nu. Börjad egentligen på det igår men murbruket brände inte som tänkt, förmodligen för mycket vatten. Så nytt försök imorgon som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0