15XII19

Fredag har slagit över till lördag. Natt. "Nyss" hemkommen efter Lundell-konsert på Malml live. Fint konserthus. Bra band, bra "frontman", bra låtar och en bra publik. Inte utskälld som i Linköping. Så vad fick vi höra? Öppnade med den fina katt i fönstret, sen Evangeline. Sen kan jag inte låtordningar men under nästan tre timmar fick vi bl.a. höra gå upp på klippan, Gruva, Ut ikväll, Lycklig man, Förlorad värld, Isabella, Senare år m.m m.m. Kanske var det sista gången. Kanske bara sista gången i detta formatet? Lite otydligt. Men oavsett, en bra "sista" konsert. Nog är han värd att få gå i pension efter att ha levererat på det sätt han gör. Men det göt inte att jag skulle sakna det mindre.
 
Två arbetsdagar kvar innan julledighet. 23:e är ledig. Ska bli skönt, välbehövligt. Ladda batterier för en kommande vår. Bara drygt två månader kvar innan flyttfåglarna kommer, visst va det så han sa?
 
Annars går vardagen som en slags rutin. Julet rullar i samma tempo. Men ett bra tempo trots allt, det ska man väl vara glad för. Alla friska, det ska man också vara glad för.
 
Bara n julklapp ordnad än så länge. När ska övriga hinnas med? återstår att se om det blir i helgen eller på måndag. Har en tendens att råka skjuta på allt sånt, bortprioritera. Får väl vara en dålig egenskap hos mig.
 
Dålig bloggande och bättre blir det inte. Stänger ner iställt och hörs vi inte innan så önskar jag God Jul. 
 
Må gott, njut av sällskap mat och dryck. Någon snö får vi väl inte här nere men för er som har det så njut av den också, Känn att ni fårr en "riktig"bjul

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0