15III26

Veckan rullar på, torsdagen, en regnig sådan är här. Blåsigt som bara den från gårdagsvällen till morgonen. Nu lugnt.
 
Tillbyggnaden på huset är så gott som klar nu, lagom till att regeringen meddelar att ROT-avdraget ska minska från 50% till 30% av arbetskostnaden. Ett märkligt agerande kan jag tycka då maxbeloppet (maxavdraget) fortfarande är 50 000 kr. Jag vet inte den exakta lönen man måste ha idag för att kunna dra av 50 000 kr, men det är långtifrån alla som tjänar så pass bra. Då vore det väl mer jämställt att istället ändra maxbeloppet. Kanske avdrag på 40% av arbetskostnaden och maxavdrag 40 000. Nu gynnas fortfarande de riskaste. Sen kan det blir intressant hur många lägenheter på max 35 kvm som kommer byggas i stockholm och få en hyra på 3600 kr. 
 
Vitsipporna börjar på allvar slå ut här nu. Man ser dem lite överallt. 
 
Sorterade lite av allt skräp som jag plockade ur den gamla bilen innan den såldes. Skivor i massor, främst från gymnasietiden. Vilka fester det var då. Längesen nu. Tyvärr träffar man inte så många av de vännerna heller längre, även om man får höra historier antingen via dem direkt eller ryktesvägen. 
 
Tio år sedan studenten i år. Vart tog de åren vägen? Var ska kommande tio år ta vägen? Inte mycket blev som man tänkte för tio år sedan, vad tänker jag nu? Är det lönt att tänka något? Det blir som det blir.
 
Ska ta tag i min profilbild också, den är så gott som klar. Ska bara få rätt fortmat på den, men snart så.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0