15IX01

Augusti gjorde avslut och september välkomnade oss med en ganska höstlik, grå trist dag men som ändå hade något av sommarvärme kvar.

Annars försöker vi anpassa det nya livet, så får bli mobilblogg ikväll. Vår (lilla) storasyster är svårnattad nuförtiden. En och en halv timmes duell gör att det inte blir mycket till kväll efter man kommit hem från jobb. Middag före, macka och te efter. Sen en dusch och gonatt. Men det blir nog bättre med tiden.

Lundell släppte sin höst/vinter turné i helgen. Biljetter till hans konsert i Malmö är bokade. I övrigt en turné med typ tjugo spelningar. Hur känner man sig efter avslutningen på självaste nyårsafton på Göta lejon i huvudstaden efter en sån turné ? Vad fyller tomheten? Pensionen? Eller styr man mot varmare breddgrader för återhämtning? Inte vet jag, men det hade varit roligt att vara på den spelningen. Men gick liksomintr ihop sig.

Hörde en man på tv fyras Nyhetsmorgon för ett tag sedan som berättade om att det blir allt vanligare att man tar unika efternamn när man gifter sig. Som svar på varför menade han att sociala medier mm gjorde det viktigt att sticka ut. Man måste vara nån, inte bara en i mängden. Det är intressant tycker jag, lika intressant är hur det samtidigt går att vara tämligen anonym och skriva massa elakt om andra personer på nätet ( vara ett troll). Säger kanske något om vilken värld vi lever i?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0