16IV22

Där ute bakom träden, och halvt bakom nattens enda moln, hänger månen ny. Såg ett plan gå över himlen innan, måste vara vackert. Men jag har det bättre här, i en säng på fast mark. Här kan man dagtid njuta av vitsippor och en vår som är i antågande. Mist lika vackert.

Det blir inte mycket aktivitet här nu. Var sak har sin tid, och tiden räcker inte här så ofta just nu. Har varit så ett tag, men känns mer nu. Men måste man lägga ner för det? Nej. Borde man? Kanske. Ibland undrar man överhuvudtaget vad man gör här ute. Lite extra en fullmåne-natt kanske.

Klippte gräset idag, första för säsongen. Slut på soppa sen förra året så fick först inhandlas. 
Solrosfröna börjar ta slut, troligtvis räcker det till att fylla borden 2 ggr till. Sen får de klara sig själva.
Kaos i politiken, särskilt i MP. Ändå intressant, det börjar med Kaplan, och nu letar media upp mer eller mindre olämpliga partier som inträffade för ett år sen eller mer. Som får en gungande skuta att gunga lite till. Är det media som gräver eller sitter motståndare och håller på sån info tills det är "rätt" läge att sprida? Ibland kan man undra. Hur som, vi behöver ett miljöparti, men kanske inte som det ser ut idag. Tror det behövs ett sexigare MP, om man nu kan skriva så som man utan att missförstås. 
Ännu inte skickat in deklarationen, även om det bara är att klicka på ok. Får bli helgens projekt.

Nu ska jag försöka sova bort delar av min annalkande förkylning. På återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0