16V15

Maj sköna maj, redan är vi halvvägs igenom. Kanske den vackraste tiden på året. Boken som slår ut i ljust grönt, raps som skapar stora gula fält, magnolior i blom. Den som inte förmår njuta av detta missar verkligen något att glädjas över. Själv är jag glad över att ha ett hus dessa underbara dagar och kunna påta i rabatter, så frön och se det växa och njuta avsköna kvällar i den friska luften. Men såklart innebär huset också arbete i form av gräsklippning och diverse underhåll, men det får man vara beredd på.

Förra helgen blev det 4 dagars ledigt då jag klämde fredagen efter Kristihimnelsfärd. Passade på att ta oss ner till Österlen där vi bla fikade i knäbäckshusen. Det är samma fina strand som stenshuvud, som ligger strax norr om, dock är den inte så tillgänglig med barnvagn. Men jag och äldsta dottern fick ner och känna på vattnet. Långt till badtemp.

En ny jobbevecka sprang sen iväg innan det igår var dags för bröllop. Våra fina vänner Emelie och Martin bjöd på en fantastisk dag och kväll som väl innehöll allt ett bröllop ska ha: vacker solosång i kyrkan, god mat, både roliga och snyft-fyllda tal men framförallt ett vackert och kärleksfullt brudpar. Tack för vi fick dela denna dag med er.

Avslutar med en bild för en gångs skull som såklart är vid knäbäckshusen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0